onsdag 1. august 2007

Solid resultat. Eller?

I en stillingsannonse på NAVs nettisder for ledig jobb i den konstant konkurstruede og sterkt gjennomtrekksherjede avisen Porsgrunns Dagblad (det er jo bare ledig jobb i en redaksjonsklubb på 10, cirka 3-4 ganger i året, lurer på hvorfor det egentlig, så trivelig og hyggelig som alle vet at det er der i gården?)


> https://www.nav.no/sbl/stillingssok/stillingsannonse.do?id=1409324

heter det at avisen omsetter "daglig" for 17. millioner kroner. Det korrekte skal selvfølgelig være "årlig". (selv det høres jo utrolig ut, dem til å være!)

Da avisens redaktør ble gjort oppmerksom på denne leie feilinformasjonen, var svaret selvfølgelig og som ventet, at det var "folkene på NAV" som hadde skrevet av teksten hans feil. Selvfølgelig. Denne redaktøren gjør jo sjøl aldri noen feil. Det er noe alle vet.

Dermed kan vi jo med sikkerhet gå ut fra at det er "idiotene i fagbladet Journalisten" som har sørget for at det konsekvent de siste årene har stått i samtlige utlysningstekster fra PD, trykket der: "Opplysninger om stillingen kan rettes TIL redaktøren"?
(Jeg har selv mang en gang lurt på om ikke jeg skulle ringe inn noen opplysninger :-D .....)

Uansett. Jeg trodde vårt teknologiske samfunn var kommet såpass langt at i alle fall bedriftsannonser alltid ble overlevert ferdiglaget, klare til publisering.
At noen i NAV liksom skulle sitte å taste inn en papirlapp fra redaktøren? Særlig!

Sier alt om avisens presisjonsnivå, generelt og redaktørens, spesielt!

4 kommentarer:

I sa...

Når man skal mobbe gamle arbeidsgivere og kollegaer må man passe seg for å bli oppriktig sint og irritert, Hurre.

Selv om du ikke kvalifiserte til stillingen, er det ingen grunn til å sippe. Konkurranse er jo ikke akkurat ditt mellomnavn.

Hurre Hupp sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hurre Hupp sa...

Look who's talking!

I sa...

Jeg har linket til deg, din slask. Nå er det bare å følge opp.

Forventer daglige innslag av syrlig analyse.

Selv skal jeg begynne å bare poste kosebilder.