mandag 6. august 2007

Dagens beste:

"Vi utelukker ikke at dette kan komme til å få politiske konsekvenser for Andersen"

(Høyres alltid like dynamiske Jan Tore Sanner hisser sg voldsomt opp over næringsminister Dag terje Andersens fæle og fullstendig urettferdige behandling av den på aller måter rettskafne ex-Hydrostyrelederen Jan Reinås.)


Ja, den var jommen god! Og hvem skulle da utgjøre det politiske flertallet bak et eventuelt mistillitsforslag mot Andersen, Sanner, hæ?

4 kommentarer:

I sa...

Å, så du er ikke så syk at du ikke orker å blogge, hæ?

Hurre Hupp sa...

Sånn helt i motsetning til folk (ingen nevnt, ingen glemt) som ringer seg syke for en lørdagsvakt og samtidig skriver i bloggen sin at de har vært på tre-dagersfylla?
I rest my case!

I sa...

Aldri skjedd. Posten du refererer til er skrevet en fredag, lørdagen var jeg langt fra fyllesyk, bare syk. Sådet. It's all about the research, kjære.

Høirevelger sa...

Det er kanskje ikke dagens beste for Oslos hedersmann Per Ditlev-Simonsen for tiden. Jeg er nu likevel litt fortørnet over at han allerede nu virker en slagen mann. Hadde det vært meg som hadde fått ufine spørsmål fra venstreradikale journalister om mine økonomiske disposisjoner hadde jeg svart: "Ser jeg ut som en forbryter ?. Unge venn, før De stiller ufine spørsmål om min privatøkonomi som ikke du eller nogen andre har noget med, bør De tenke over en ting: Hva er årslønnen Deres?. 350 000 ?. Er De klar over at jeg allerede har betalt tre ganger så meget i skatt som De kommer til å tjene i løpet av hele Deres yrkesaktive liv når De går av med pensjon om en 30-års tid ?. "Skattesnylter", liksom. I rest my case!