fredag 3. august 2007

Dagens sitat

- Reiten er en nøktern mann. Han er ikke en grådig person.

(Senterpartiets 1. nestleder Lars Peder Brekk om tidligere partikollega, nå Hydro-direktør Eivind Reiten.)

Helt enig. "Nøktern" er det først ordet også jeg tenker på når jeg får høre at Reiten nøyer seg med kun 28 millioner kroner i oppsjonsutbytte.......

4 kommentarer:

Høirevelger sa...

8 millioner har han nu tilbakebetalt eller avstått fra. 20 millioner igjen. Hvorfor er ikke hedersmannen Reiten medlem av Høire ?. Nøkternhet i den økonomiske politikken er jo en r.. unnskyld blå tråd i vort parti.

Høirevelger sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Høirevelger sa...

Dagens sitat er fra Dagsavisen side 10. -Mennesker med den type holdninger skal vi ikke ha i Pensjonistpartiet.
Pensjonistpartiets leder Ragnar Dahl vil eksludere listetoppen Erik Gjems-Onstad i Asker etter uttalelsene om at Norge bør innføre innvandringsstopp -Norge er jo nordmenns fedreland, og nordmenn er en nasjon innen den hvite rase, sier Gjems-Onstad.
Det mest oppsiktsvekkende og dramatiske her er vel neppe at den 85-årige motstandsmann under krigen og advokat Gjems-Onstad har bestemte oppfatninger om innvandring og rase. I et innslag i radio framstilte han Pensjonistparitet som det mest innvandringskritiske partiet i landet. Som en av frontfigurene sammen med avdøde Arne Myrdal i Folkebevegelsen mot innvandring kan det vel neppe komme som noen bombe på Pensjonistpartiets leder at G-O har disse oppfatningene. Og han må jo ha lyttet dårlig til sine egne medlemmer dersom han ikke har oppfattet at det svært mange på G-Os alder som har de samme oppfatningene i spørsmålet om innvandring. Det mest forunderlige er vel at G-O i det hele tatt ble tatt i mot som medlem i Pensjonistpartiet dersom hans meninger ikke er velkomne i det partiet. Forøvrig er det bare å ønske lykke til og god bedring.
I Høire har vi intet i mot kebab og turban!

Høirevelger sa...

- Jævla dumme politikere

Skattesnyltingen var en privatsak, mens Hydro-avgangen var en jobbsak. Det er dette skillet politikerne ikke ser, mener Hegnar

Helt enig det med skattesnyltingen. Og jeg mener også at det må være en privatsak om man vil betale skatt eller ikke. Det må også være en privatsak hvor fort man vil kjøre på veiene, hvor mye man vil smugle fra Sverige, eller om man vil betale tv-lisens eller ikke.
Lover og regler er bare til hinder for det private initiativ!

http://e24.no/naeringsliv/article2008691.ece#VG