torsdag 2. august 2007

KJENDISmilliardær AMOK! (i Dagbladet- hvor ellers?)

http://www.kjendis.no/2007/08/02/507765.html

Hvem i all verden kan dette være? Det er da ikke så veldig mange "milliardærer" her i landet. Neppe Olav Thon. Liksom ikke helt stilen til Rimi-Hagen heller. John Fredriksen kan kanskje være en bølle, men ikke på denne måten, vel?. Røkke like så. Rema-Reitan? Eller kanskje en av sønnene hans, skjønt ingen av dem er vel "milliardærer"? Tobakks-Andresen? Ei heller Hegnar, (han har alibi for han ble vel intervjuet av både NRK og TV2 på Lyngør samme kveld?) Kan heller ikke se for meg skipsrederne Sundt og Wilhelmsen rave rundt med seidelen på denne måten. For ikke å snakke om Fred. Olsen.
Er det noen flere MILLIARDÆRER igjen i potti-landet da?
Uansett er det vel grunn til å tro at om det mot formodning skulle handle om noen av de ovennevnte, så hadde vel ikke anonymisering vært veldig aktuelt? Da hadde det vel heller vært f.eks "Røkke benekter amok-påstandene"?

Det hele kan vel aldri være så enkelt at dette rett og slett ikke handler om noen "milliardær"? Andre steder enn i Dagbladets hode? Er man først "finanskjendis" og samtidig "går amok" på et hipt utested, kan ikke veien være lang til plutselig å bli "milliardær" på trykk i landets MINST viktige nyhetsavis?

Uansett kjedelig for alle de ovennevnte (samt eventuelt andre, i denne sammenheng, helt uskyldige milliardærer) å bli stigmatisert og mistenkeliggjort på denne måten (hva vil vel ikke losjebrødrene tro nå?). Men det gir vel Dagbaldet en lang god dag i. Som ellers alltid der i gården, er det også i dette tilfellet kun en gylden kjøreregel å styre etter:

Don't let facts strangle the story!

6 kommentarer:

I sa...

Hva med petter stordalen? Har du tenkt på ham?

Hurre Hupp sa...

Ja, han har jo fortid som bryter, så det kan jo passe. Men er han milliardær?

Anders sa...

Hva med meg?

I sa...

Det var kammeraten til petter! Han hadde velta et helt ølglass! Alarm! Mannen må på selvkontrollkurs NÅ før det går riktig ille!

Høirevelger sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Høirevelger sa...

Vel og merke er vel ikke Oslos ærværdige ordfører Per Ditlev-Simonsen milliardær, men har vel penger nok på bok til å slippe å sulte. Nå har pressen snust opp at hedersmannen har hatt konto i Sveits, penger han ikke har betalt skatt for.
Ojojoj. En Høiremann som snyter på skatten!!. Dramatisk!!.
Oppsitktsvekkende. Høire mener alvor når de går inn for skattelettelser.
Hvorfor ikke bevilge seg selv litt når man har sjansen ? Det eneste pinlige her er at pressen har fått snusen i det.