tirsdag 21. august 2007

Løse kanoner smeller igjen

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostafjells/valg_2007_ostafjells/1.3242076


Personlig er jeg selvfølgelig helt enig at "fleskete mager" er noe av det aller mest motbydelige man kan se. Både med og uten klær. Jeg vil derfor selv ha meg frabedt å se denne Kjell Jensen, om han eventuelt selv skulle være drøyere enn gjennomsnittet rundt livet, sprade gjennom Drammens gater. Portforbud for alle fleskete mager, Jensens eventuelle inkludert, bør derfor bli en ny kampsak for partiet med det misvisende navnet! Estetikk og god smak er jo som kjent noe man ganske så øyeblikkelig assosierer med disse folka. For perfekthetens fremme, stem Frp!

Uansett godt da at den dynamiske Ulf Erik Knudsen øyeblikkelig er ute med brannslukningsapparatet og fastslår at dette, nok en gang, (selvfølgelig) "ikke er partiets offisielle syn."
For en gangs skyld kunne det jo vært interessant å høre en lokalpolitiker i partiet med det misvisende navnet, uttale seg i tråd med hva som faktisk er partiets offisielle program om et eller annet tema. But that will be the day....osv.

4 kommentarer:

Høirevelger sa...

Nu har jo Oslos varaordfører, hedersmannen og pølsemaker Svenn Kristiansen fra FrP gått inn for å helprivatisere eldreomsorgen i byen med det store hjertet. Altså fra kommunale til privat.: "På lang sikt skal den kommunale tjenesteproduksjonen avvikles, sier Svenn Kristiansen, ordførerkandidat for Oslo Frp." Alle sykehjem og omsorgsboliger skal drives og eies av private".
http://www.frifagbevegelse.no/anb-nyheter/article2926071.ece

I partiets prinsipprogram står: "FrP ønsker likestilling av private og offentlige tilbydere av helsetjenester, og dermed la pasienten selv velge fritt mellom de ulike tilbudene.

Altså ikke overraskende nok en lokalpolitiker som ikke er helt på linje med partiet for øvrig.
Men Svenn er da ingen løs kanon, er han det da ?

I sa...

Altså, tatt derler av programmet i betraktning, er det jo ikke veldig vanskelig å forstå at noen av disse folka føler de må ta seg noen friheter iblant...

Høirevelger sa...

BOMPENGEPARTIET FRP
Dagsrevyen hadde i dag et interessant innslag om kommuner der FrP har ordføreren og der partiet har gått med på å innføre bompenger for å finansiere vei- og bruprosjekter.
Partiets lokalpolitiske prinsipper slår fast at "Fremskrittspartiet aksepterer ikke bruk av bompenger på offentlige veier dersom det ikke fins relevant omkjøringsvei."
Uten sammenlikning forøvrig er jo KrF et parti som er i mot å gjøre alkohol lettere tilgjengelig. Norgeshistorie i åpning av nye vinmonopol skjedde under de seks og et halvt årene med Bondevik som statsminister.
Min oppfordring er derfor: Er du for at brukerne selv skal betale for veien de kjører på, STEM FREMSKRITTSPARTIET.
Lurer på hva slags rødvin jeg skal kjøpe til biffen i morgen....

Høirevelger sa...

KULTURPARTIET FRP
12 av de 13 Frp- ordførerne her i landet har økt kulturbudsjettet de siste årene. Det viser tall Kulturnytt har hentet inn. Etter at Harald Espelund ble ordfører i Ullensaker, har kulturhuset fått nytt lyd- og lysutstyr, og planer om å privatisere det er lagt på is. Og ikke nok med det – Frp-kommunen gir mer kommunal støtte til både kunstformidling, museer, bibliotek og kulturskole. Ifølge Statistisk sentralbyrås Kostra-tall har Frp-kommunene økt driftsutgiftene for kultursektoren med 15 prosent.

I følge prinsipprogrammet til partiet med det misvisende navnet:Fremskrittspartiet ønsker et levende kulturliv, fritt for politisk styring og basert på personlig engasjement og frivillighet. Betrakte kulturlivet som en selvstendig næring. Redusere og på sikt fjerne lisensavgiften. Privatisere kommunal kinodrift.

Ønsker du et bredt kulturliv der stat og kommune er garantister, STEM FRP - Partiet som kun ser sitt prinsipprogram i et ironisk lys.
Selv gleder jeg meg nu til operaen åpner jeg da. Tenk deg ordføreren, pølsemaker og hedersmann Svenn Kristiansen erklære operaen for åpnet..