tirsdag 7. august 2007

Frp - det nye NS?

Partiet med det misvisende navnet drar nå en kobling mellom Rødt-leder Thorstein Dahle og landsforæder Vidkun Qusling. Bakgrunnen er selvfølgelig Dahles uttalelse om at "befolkningen i Afghanistan har en soleklar rett til å forsvare seg mot okkupasjonsmakten".
I dette lys fremstår koblingen fra partiet med det misvisende navnet seg noe merkelig. Det kan nemlig ikke erindres at Quisling noen gang -snarere tvert i mot, vil enkelte vel hevde- oppfordret til væpnet motstand mot den tyske okkupasjonsmakten i Norge.

Stakkars partiet med det misvisende navnet. Selv når de forsøker å håne sine meningsmotstandere på det aller groveste ender det hele rett på trynet. Vanskelige saker det der med sjikane, gitt. Bør liksom ha et logisk poeng. Men det er jo sant, logikk har jo aldri vært den serkeste siden til partiet med det misvisende navnet. Så hva kan man vel egentlig vente seg fra den kanten?

1 kommentar:

Høirevelger sa...

Hadde Høire sittet i regjering i 1940 hadde det ikke blitt noget 9 april !. Det brukne geværs politikk. Det var det sosialistene møtte Hitler med. Og alle vet hvordan det gikk..