onsdag 5. august 2009

To prosent substans!

"Bare en agurk"???

Frps leder av kulturutvalget i Tønsberg kommune, Per Rosenblad Brun, hevder at den Frp-styrte kommunen slett ikke er kulturfiendtlig, og som bevis på dette slenger Brun ut av seg at den stedlige Slottsfjellfestivalen i år mottok omlag en halv million kroner i kommunal støtte.

Presset til å dokumentere påstanden, fjaserer Brun det hele vekk med at hele utspillet egentlig bare var "en agurk" fra hans side.

Ingen grunn til å hisse seg opp over, enn si la seg overraske, av dette. Dette er jo ikke akkurat første gangen disse sirkusklovenene slenger ut av seg påstander om de politiske realiteter som etter hvert viser seg ikke å holde særlig mål. Enn si vann;
For helt bortreist er dog ikke "akurk"-bruken til Brun. Er det noe som virkelig er en agurk her, må det jo nettopp være partiet med det misvisende navnet selv; Kun to prosent substans (maks!).

Resten flyter.

PS: Hva blir det neste? At noen går påstanden om at Norge har dårligere veier enn Albania etter i sømmene, bare for å høre Per Sandberg si det hele egentlig bare er "en banan"?

Ingen kommentarer: