mandag 17. august 2009

Some might say

at det er et pardoks, at mens omtrent hele verden ser opp til den "skandinaviske modellen", det vil si en politisk styringsmodell kjennetegnet av blandingsøkonomi, solidaritet og en sterk, offentlig velferdstjeneste, (en modell som har medført at nordmenn blant annet nyter verdens høyeste levestandard) så ser en fjerdedel av den voksne, norske befolkningen ned på nevnte styringsmodell, og vil ha den avskaffet så fort som overhode mulig.

En av dem som syter på klassisk vis, og mener at Norge og nordmenn hadde vært langt bedre tjent med en samfunnsmodell ala den Bush jr. sto for i USA, er leder i Vestfoldvadelingen av partiet med det misvisende navnet, Terje Ottar.

Et tankeeksperiment: Hva om Ottar og hans likesinnede i stedet hadde vært født i f.eks Nord-Korea, Burma, Kongo, Liberia, Somalia eller Irak? Da hadde de sluppet elendigheten forbundet med å bo og leve i dette forferdelige skatte- og avgiftsplyndrede pottitlandet.
Og vi andre hadde sluppet Terje Ottar, hans likesinnede og deres motbydelige, matleie oppgulp. Tenk hvor deilig det hadde vært! For alle parter!

Ingen kommentarer: