onsdag 29. juli 2009

Now, that makes sense!

Her henger tingene virkelig på greip!

Etter at den brave skipdreder først understreker følgende:

"De aller fleste politikere mangler ledererfaring fra noen som helst form for virksomhetsledelse, og det er et tankekors. Hvem av disse som byr seg frem, har de beste potensielle lederegenskaper til å lede landet? Dette er også et problem for oss når vi skal velge."

...skulle man kanskje kunne forvente seg at mannen faktisk ønsker å overlate styringen av AS Norge til noen med solid tidligere erfaring fra slik virksomhet? Men, neida. Paradoksalt nok ender mannen opp med å anbefale at -hurra!- Frp og Siv Jensen "får begge hendene på rattet etter høstens valg.

Hvorfor?

"Frp har dog ikke forsøkt seg i regjering ennå, og det er kanskje en grunn god nok til at de skal få forsøke seg. De har det for seg at de er nye og uprøvde, og det er kanskje en god løsning for oss i dag..."

Selvfølgelig! Etterlyser ledelsekompetanse blant politikerne i den ene setningen og anbefaler et parti som aldri tidligere har fått styre, i regjering, i den neste. Man må vel nesten være skipsreder for å skjønne den indre logikken her?

Ingen kommentarer: