torsdag 27. september 2007

Dette må vel være

toppen av naivitet

Tenk de gode, gamle, brave guttene som i sin tid fraktet olje for rasistene i Pretoria; Skal liksom nedslaktingen av en fredlig munkedemonstrant eller hundre i Burma få lov til å stå i veien for ytterligere økning av den personlige milliardformuen? Nei, ærlig talt, du. Det skulle vel ha tatt seg ut, dere?
Den slags kommunisme får man virkelig dra for mer humane bedrifter. De som betaler mer enn 0.6 prosent i skatt. For eksempel.

3 kommentarer:

Høirevelger sa...

Støtt aksjonen 45 + !!
Nei vi snakker ikke om fremtidig seniorpolitikk for førtiåringer.
Nå som V og KrF har forlatt den borgerlige skuta, oppfordrer jeg alle borgerlig innstilte velgere om å sørge for at H og FrP får minst 45 % av stemmene, slik at det blir rent flertall i Stortinget: ny og riktig kurs, lav rente, høyere fartsgrenser, lavere bensin- og alkoholavgifter, mindre offentlig byråkrati, kortere helse- og soningskøer, strengere straffer, lavere sosialhjelpsatser. Kort sagt alt som gjør livet lettere for oss skattebetalere !!

Høirevelger sa...

Hurre, det ble litt flaut. Jeg plasserte jo innlegget mitt under en overskrift som antyder at det er toppen av naivitet å tro på rent flertall for H og FrP i 2009. MEN DET ER I ALLEFALL TOPPEN AV NAIVITET Å TRO PÅ BREDT BORGERLIG SAMARBEID ETTER Å HA HØRT SPONHEIMEN DUMME SEG UT I HELE KVELD!!

I sa...

Nå har det vært stille her en stund, Erik...